22 december, 2015

Vi skal være færdige inden jul!!!
Julen nærmer sig. Det er ved at være sidste frist for gavekøb og der skal handles ind til julemaden og mandelgaven skal også være klar! Mange butikker vil have lukket i flere dage og man bliver nødt til at proviantere så køleskabet ikke får de der triste tomme hjørner på hylderne...

Når så julen er vel overstået kan man jo begynde at bearbejde den dårlige samvittighed, planlægge slankekur og definere sine årlige nytårsforsætter...

Du får denne mail fra mig, fordi jeg for et øjeblik vil hæve mig over denne materielle del af højtiden og årsskiftet. Jeg vil gerne sende en hilsen til dig/jer fordi jeg betragter jer som noget værdifuldt og endda mere end Facebooks noget flade venne-begreb. Tak for det.


Jeg glæder mig til at være sammen med min familie og nyde et par fredelige dage hjemme i en lun stue. Samtidig vil jeg sende nogle tanker til dem der ikke har de samme privilegier. Verden er fuld af dem. De er ganske tæt på. Nogle er endda blevet mine venner. Tak for det.

Jeg vil glæde mig over at have mine børn og min dejlige kone i nærheden. Også det er et privilegie der ikke er alle forundt. Tak for det.

Jeg vil glæde mig over at vi her i denne del af verden kan have vores egne meninger og uden frygt kan udtrykke den uden fare for vort liv. Selvom det nogle gange kan give knubs og lidt udfordringer. Det kan være berigende at få serveret andre synspunkter end sit eget - måske kan man blive klogere. En stor fordel. Tak for det.

Jeg vil glæde mig over at jeg bliver bedre til at frasortere drama og uvæsentlige konflikter og ikke lade mig gå på af udfordringer som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Mit liv er for kort til den slags. Det er aldrig for sent at ændre fokus til noget bedre. Lad os fylde vort liv med så megen glæde og fred som vi overhovedet kan proppe ind i det og dele det med andre. Lad os vælge at tro det bedste om vore medmennesker.  Alt andet er tidsspilde. Tak til dem der hjælper mig med at indse det!

Der er sikkert mange andre kloge ord der kunne siges, men de skal nok gives i passende doser ellers bliver det for meget...   ;)

Tak for året der gik og må vi fortsat kunne nyde vort venskab fremover og lade glæden få overtaget - det er jo dog det bedste! Tak for venskabet!


Må du/I få en jul som I ønsker jer og et nytår der glæder jer.